Jótállás / Jótállási Jegy 
151/20113. (IX.22.) Kormány rendelet módosítása értelmében valamint 19/2014 NGM rendelet alapján járunk el az akkumulátorok jótállásával kapcsolatban! 
Az Akkuplussz a törvényben és a fogyasztóvédelem által meghatározott garanciális feltételeket mellett, (készlettől függően) 
a garanciális akkumulátor bevizsgálási időtartama alatt csere-akkumulátort biztosít ügyfelei részére! Minden garanciális akkumulátort a feltöltés után digitális műszeres, nyitott rendszerű akkumulátornál hagyományos sav-szint mérővel, majd terheléses tesztel vizsgálunk meg. Ezek együttes eredményéből születek meg a szakvélemény.
A bevizsgálás időtartama átlagosan (feltöltést is beleértve) 2-3 munkanap.
Feltöltött akkumulátor esetében lényegesen rövidebb. 
A Munka/meghajtó elektromos kerékpárban lévő akkumulátorok esetében vissza kell küldenünk a beszállítóhoz az akkumulátorokat szakvéleményeztetni, természetesen jegyzőkönyvet veszünk fel minden esetben!
Csak egyértelmű zárlat esetén cseréljük azonnal az elektromos kerékpár munka akkumulátorait!

Mint minden weboldal, az akkuplussz.com is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz.