Ingyenes szolgáltatásaink

Nem tudja jó-e vagy nem akkumulátora? Kérje szakemberünk segítségét és készséggel áll rendelkezésére.

Műszeres állapotfelmérés

A gépjárművek generátor töltését ellenőrizzük, megfelel -e a megadott szabványnak ami 13,8V-14,50V-ig határos.

Generátor töltés mérés

Járművek telepeinek cseréjét díjmentesen elvégezzük, amennyiben nálunk vásárolja meg új akkumulátorát.

Akkumulátor telepcsere

Elektromos szerszámgép akku pakkjának cseréjét díjmentesen elvégezzük, amennyiben nálunk vásárolja meg a cellákat.

Akku pakk csere

Nálunk vásárolt akkumulátorát a vezetőséggel történt telefonos egyeztetés után kiszállítjuk Önnek!

Akku kiszállítás

Hajdúszoboszlói üzlet

A Hajdúszoboszlón és Hajdúböszörményben működő AkkuPlussz Akkumulátor és Elem Szaküzletben főként személy, motor, teher és munkagép akkumulátorokkal foglalkozunk. Készletünkön rengeteg féle, fajta akkumulátor megtalálható, kezdve a lakossági felhasználástól az ipari akkumulátorig. 

Családi vállalkozásunk több éves szakmai tapasztalatra alapozva nem csak a piaci mozgásokra és az akkumulátorok minőségére figyel, hanem ötvözi a vevői igényeket ingyenes szolgáltatásokkal. A kiszolgáláshoz pluszt adunk. Ingyenes szolgáltatás pl.: az akkumulátor csere, az állapotfelmérés, generátor töltés mérés, tanácsadás. Ezek mellett nem csak Johnson Controls cégcsoport termékeit kínáljuk, például Varta, Bosch, Optima, Energizer, Perion, ABS, Rider, Dynavolt, Kraftmann hanem Exide Premium, Extreme Ultra, Monbat P, Rocket, Sprint, Banner Power Bull Pro. MotoBatt, T.Y.L, Hankook ZAP akkumulátorokat. Természetesen bővülő palettánkon megtalálható számos márka is. A lehető legalacsonyabb áron kínáljuk akkumulátorainkat minden területre, itt az olcsó is Varta! A vállalkozásunk célja, hogy árban és minőségben ingyenes szolgáltatásokat fenntartva és bővítve megfeleljünk vevőink által támasztott követelményeknek. 

Nézzen szét oldalunkon bátran, és hívjon minket bizalommal!

TOVÁBBIAKBAN 2016.01.04.-től nyitva tartás változás!
Hétfő:         8:00-17:00-ig
Kedd:          8:00-17:00-ig
Szerda:       8:00-17:00-ig
Csütürtök:  8:00-17:00-ig
Péntek:       8:00-17:00-ig
Szombat:    8:00-13:00-ig


Akkuplussz Akkumulátor és Elem Szaküzlet elnyerte a Megbízható Cég Tanúsítványt 2015 és 2016-ban is!
A tanúsítványt budapesti Ügyfél Vélemény Vizsgálati Központ Kft. vizsgálata alapján csak olyan vállalkozások nyerhetik el, melyek ügyfelek, üzleti partnerek visszajelzései alapján kifogástalan véleménnyel rendelkeznek, továbbá hiteles üzletpolitikát folytatnak.Ez a vizsgálat egy olyan innovatív informatikai vizsgálaton alapul, amely teljes egészében a fogyasztók véleményére támaszkodik.
Köszönjük ügyfeleinknek, partnereinknek a rólunk alkotott véleményt, természetesen továbbra is arra törekszünk, hogy vállalkozásunk megítélése a munkánkon keresztül pozitív képen erősödjön. 

 Közérdekű Információ!

A FACEBOOOK OLDALUNK ELKÖLTÖZÖTT!
Új oldalunk, ahol nyomon lehet követni eseményeinket és információhoz lehet jutni :

https://www.facebook.com/pages/Szak%C3%BCzlet-Akku...

Megértésüket Köszönjük!

Akkuplussz Csapata

Mint minden weboldal, az akkuplussz.com is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz.